10 oktober actiedag: Numo laat leerlingen én bomen groeien! (leerlingen)

10 oktober actiedag: Numo laat ook bomen groeien!

Op donderdag 10 oktober organiseren wij een speciale actiedag met Numo, waarbij je niet alleen je kennis kan laten groeien, maar ook bijdraagt aan een groenere wereld! Voor elke 100 minuten die er wordt geoefend, doneren wij €1,- aan Trees for All. Dit bedrag wordt gebruikt voor de aanleg van een Trees for All Jubileumbos dat nog vele generaties van zuurstof zal voorzien.

Samen groeien voor een groene toekomst!
Oktober is een maand van verandering. De natuur bereidt zich voor op de winter. De bomen laten hun bladeren vallen en maken zich klaar voor een nieuw seizoen van groei. Dit proces van vernieuwen symboliseert ook de groei die jij doormaakt als je in Numo oefent: door hard te werken en te leren, groei je en bereid je je voor op de toekomst.

Daarnaast is oktober ook het begin van het plantseizoen in Nederland – de perfecte tijd om nieuwe bomen te planten. Met jouw inzet tijdens deze actiedag leggen we samen de basis voor een duurzamere wereld. Zo groeien jij én de natuur zij aan zij, en dragen we allemaal bij aan een groenere toekomst.

Doe mee, laat je kennis en de natuur groeien!

Hoe werkt het?

  • Op donderdag 10 oktober 2024 gaan wij het totaal aantal oefenminuten tellen van alle leerlingen uit heel Nederland die in Numo werken.
  • Voor deze actie is geen aanmelding vereist, je doet automatisch mee door te oefenen in Numo.
  • Elke oefenminuut (schone werktijd) die op 10 oktober 2024 vóór 16:00 uur wordt gemaakt wordt meegeteld. Dit geldt zowel voor oefentijd in het leerplan als voor taken.
  • Voor elke 100 minuten die er in Numo is geoefend, doneren wij €1,- aan Trees for All. Voor elke €5,- planten zij een boom in het Jubileumbos.


Rekenvoorbeeld: Stel jij oefent met jouw klas van 33 leerlingen 30 minuten in Numo. Dan hebben jullie samen al 2 bomen geplant! 

Nieuwsgierig naar de tussenstand? Houd dan onze Instagram in de gaten!

Comments are closed.